Stem personlig på Jens Peter Hansen

Holdning & handling - to sider af samme sag hos Jens Peter Hansen

Land & by - vi har meget at give hinanden

 


Gode oplevelser

    Når ting lykkes - når engagement og indsats belønnes - når vi trækker på samme hammel mod fælles mål eller bare har det sjovt sammen.

Billederne - der er klippet fra diverse eksterne kilder - viser sådanne situationer, som jeg stadig glædes over.

 

 

2010 Igen en fantastisk skiferie på Bjorli, hvor jeg sammen med en arbejdskollega for ottende gang havde arrangeret turen - i 2010 med 209

 

 

 

 

 

Indskudsbevis nr. 1 pryder lågen på vort køleskab
2005 De helt store smil er på, da jeg sikrer mig Indskudsbevis nr. 001 til støtte for Træningshuset i Asferg. Et projekt, der hele vejen har været op ad bakke ift. byrådet, men som alligevel kommer i mål takket være ukuelige ildsjæle og ansvarlige borgere i Asferg-Gassum skoledistrikt.

 

Peter Gæmelke forklares hvordan han opsætter hans Min Side på landmand.dk
2005 Vi fik tildelt Agromekprisen for portalen landmand.dk, som jeg her demonstrerer for Peter Gæmelke (formand for Dansk Landbrug) ved brug af en skærm i overstørrelse (Leveret af Jysk Tavlemontage, Asferg). Foto: Jens Tønnesen, Danske Landbrugmedier.

 

Målstregen passeres efter 2 timer 53 min i mit første marathon
1984
Løb Copenhagen Marathon i 82-83-84 og nåede efter blot 1 til 4 mdr.’s forudgående træning ned på tiderne 2timer 51min; 2 timer 42 min. og 2 timer 38 min. Så er det sjovt at løbe maraton.

 

 

 

 

 

Brug dog naturen her i Danmark, når den byder sig til!
2001 En sjov vinterdag i sneen i Kåtrup Bakker endte med historien Sneparadiset i Purhus Alpincenter. Amtsavisen 3. januar 2001.

 

Overrækkelse af prisen for besvarelsen af "Samspillet mellem teori og praksis i fremtidens jordbrug"
1996
Agronomforeningen udskrev en prisopgave om Samspillet mellem teori og praksis i fremtidens landbrug, og da jeg er rundet af praksis og arbejder med teorien var det en stor tilfredsstillelse at skrive besvarelsen, der vandt første prisen. Jord & Viden nr. 25, 1996.

 

Glad og overrasket efter tildeling af Sparekassen Kronjylland's Jubilæumspris
2004
En glædelig overraskelse at PurhusNet efter seks års virke fik tildelt Sparekassen Kronjylland’s jubilæumspris. Årshilsen 2004, Sparekassen Kronjylland.

Amtsavisen kiggede indenfor hos old-boysspillere
1999 Old-boys fodbold er et rigtig godt eksempel på breddeidræt. Fokus er her mere på at have det sjovt sammen end at tingene lykkes (selvom vi gerne ville). Spiller stadig på Mandags- og Onsdags old-boys og hjælper de unge knægte på serie 5. Amtsavisen 19. juni 1999.

 

 

 

 

Jens Peter Hansen  •  Asfergvej 13  8981 Spentrup • kontakt@jenspeterhansen.dk  • 86 47 90 21 •  24 48 16 04