Stem personlig på Jens Peter Hansen

Holdning & handling - to sider af samme sag hos Jens Peter Hansen

Land & by - vi har meget at give hinanden

 

 

space180 

PERSON & POLITIK

co2-fodaftrykHavde 1987-2002 en 1/4 vindmølle, har solfanger, træpillefyr, kører diesel med partikelfilter, tager gerne cyklen og bruger håndskubber på græsplænen. Alle snakker om miljøet og alle vil miljøet det godt. Men jeg savner lidt konsekvens - udover de politiske korrekte handlinger som at købe en sjat økologisk mælk i ny og næ. Det er ikke samfundet, der skal beskytte miljøet - det er dit og mit ansvar !

Far til tre børn. Hvordan en person anskuer et problem afhænger naturligvis af hvor godt han/hende kender problemet. Med tre børn fra 86, 90 og 92 har jeg været turen igennem børnepasning og skolevæsen, og er nu midt i problemerne om unges transportproblemer og deres muligheder for at udfolde sig inder trygge rammer.

Uddannet som landmand og agronom. Jeg kender det praktiske fysiske arbejde og de selvstændige erhvervsdrivende har min største sympati. Men jeg er også lønmodtager og arbejder som specialkonsulent (IKT) ved Dansk Landbrugsrådgivning, Landscentret, hvor evner som kreativitet, overblik, utraditionel tænkning samt evnen til at sætte sig ind i nye problemstillinger er nødvendige egenskaber.

Der er en verden udenfor KronjyllandJorden rundt to gange. Der er en verden udenfor Kronjylland. At have arbejdet på en new zealandsk fårefarm, en canadisk hvedefarm, boet hos fattige folk i Pakistan eller rejst på 2. klasse med tog i Indonesien giver en et lidt bredere perspektiv på tilværelsen. Har med fornøjelse haft datter på University of Hongkong og sønnen med Rotary et år i New Zealand.

Løb men løb for sjovLøb maraton på 2 timer 38 min.. Ikke noget særligt - hvis man vil !. Jeg kan lide udfordringer og er i stand til målrettet at yde hvad der kræves.

Både kan, vil og tør. I kraft af min brede baggrund, mine holdninger og min uddannelse kan jeg yde en indsats i byrådet til gavn for kommunens borgere. Og jeg vil - fordi jeg mener, at byrådsarbejdet er for vigtig til udelukkende at overlade til en flok byrødder, der efterhånden kender hinanden, administrationen og “plejer” lidt for godt. Jeg tør blive stående på borgerens side - at være borgerens talerør i forhold til systemet.

 

Jens Peter Hansen  •  Asfergvej 13  8981 Spentrup • kontakt@jenspeterhansen.dk  • 86 47 90 21 •  24 48 16 04