Stem personlig på Jens Peter Hansen

Holdning & handling - to sider af samme sag hos Jens Peter Hansen

Land & by - vi har meget at give hinanden

 

 

space180 

STØT MIN VALGKAMP

Kære besøgende
Idet jeg håber, at du gerne ser mig indtage en af de 31 pladser i Randers byråd, vil jeg opfordre dig til at støtte mig på følgende vis:

 1. Stem personligt på kandidat nr. 6: Jens Peter Hansen.
  Måske ønsker du – ligesom mig – at Anders Buhl-Christensen bliver borgmester. Det skal han nok blive uanset om du stemmer på ham. Ved at du stemmer personligt på mig medvirker du til, at han får et godt hold bag sig.
   
 2. Spred budskabet.
  Fortæl venner, bekendte og arbejdskollegaer, at ham der Jens Peter Hansen er en stemme værd - måske er du ikke altid enig med ham, men i det mindste ved du hvor du har ham - han siger sin mening og er parat til at lytte til din. 
   
 3. Giv økonomisk støtte til valgkampen.
  Politik er – desværre – meget blevet et spørgsmål om markedsføring – hvem ”råber” højest? Vælgerne får 150 til 200 kandidater at vælge mellem – det kommer til at koste rigtig mange penge at skabe blot en smule synlighed i så stor en flok. Du kan give din støtte ved at indsætte beløb på denne konto for Venstre i Purhus’s valgfond:

Sparekassen Kronjylland: Reg.nr. 9319 - konto 3195642396.

Du skal angive, at din støtte skal gå til Jens Peter Hansen (hvis jeg modtager pengene direkte er det en skattepligtig indtægt)

Husk at det alene er de personlige stemmer der afgør, hvem der ender i det kommende byråd for Ny Randers.

Kommunalvalget 2005 i Randers

Jens Peter Hansen  •  Asfergvej 13  8981 Spentrup • kontakt@jenspeterhansen.dk  • 86 47 90 21 •  24 48 16 04